Bedrijfstraining

Bedrijfstrainingen

Als bedrijf ben je continu in ontwikkeling en dat vraagt hetzelfde van de medewerkers binnen het bedrijf. Het is belangrijk om alle kwaliteiten en talenten die de medewerkers van zichzelf al hebben te benutten of zelfs nog verder te ontwikkelen. Dat kan met behulp van een bedrijfstraining. Leer de kwaliteiten van de medewerkers kennen en laat ze zelf ook hun eigen kwaliteiten leren kennen, zodat ze deze beter kunnen inzetten binnen het bedrijf. Werken op de klantenservice betekent natuurlijk veel contact met klanten. Tijdens bedrijfstrainingen kan je naast het leren gebruiken van je eigen kwaliteiten, ook meer leren over het benaderen en communiceren met klanten. Kortom: iedereen heeft baat bij bedrijfstrainingen; het bedrijf, de medewerkers en natuurlijk ook de tevreden klanten. Wij kunnen je medewerkers trainen, zodat ze nog betere communicators worden en dit zal zich uiteindelijk ook uitbetalen in financiële zin.

 

Waarom bedrijfstrainingen?

Zoals al eerder gezegd is het belangrijk om alle kwaliteiten van de medewerkers te benutten. Van sommige medewerkers ben je niet op de hoogte van bepaalde kwaliteiten die ze hebben, terwijl die misschien wel erg handig kunnen zijn binnen het bedrijf. Wellicht is er een medewerker die erg creatief is en kan zijn of haar creativiteit ingezet worden bij bepaalde problemen die vragen om een creatievere oplossing. Daarnaast kunnen medewerkers meer leren op het gebied van klantenservice tijdens bedrijfstrainingen; hoe kan je het beste communiceren met klanten? Hoe kan je klanten tevreden houden? Hoe ga je om met klachten? Als medewerkers zich gewaardeerd voelen en het idee hebben dat ze over de juiste tools beschikken om hun werk goed te kunnen doen, zullen ze beter presteren. En dat is natuurlijk van belang voor een bedrijf. Bedrijfstrainingen zijn daarom niet alleen goed voor de ontwikkeling van de medewerkers, maar ook zeker voor de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Welke bedrijfstrainingen zijn er?

Voor de klantenservice zijn er diverse bedrijfstrainingen. Er zijn trainingen speciaal voor teambuilding indien de samenwerking tussen de medewerkers niet goed verloopt of voor verbetering vatbaar is. Als de samenwerking niet goed verloopt, kan er onrust ontstaan en zullen de prestaties van de medewerkers afnemen. Ook komt het de sfeer op de afdeling vaak niet ten goede als de samenwerking tussen de medewerkers niet goed is. Bepaalde processen binnen het bedrijf kunnen vertraging oplopen bij een slechte samenwerking. Naast trainingen speciaal voor teams, zijn er ook trainingen die meer op het individu zijn gericht. Hierbij kan je denken aan vaardigheidstrainingen, waarbij je meer leert over communicatieve vaardigheden en adviesvaardigheden. Dit zijn vaardigheden waarvan het erg belangrijk is dat die goed ontwikkeld zijn bij een klantenservice.

Er zullen medewerkers zijn die deze vaardigheden al goed onder de knie hebben, maar er zullen er ook genoeg bij zijn bij wie deze vaardigheden nog veel meer ontwikkeld kunnen worden. En altijd zal je tijdens zo´n bedrijfstraining nieuwe dingen leren die je kan gebruiken op het werk. Verder zijn er ook trainingen waarbij de persoonlijke groei van medewerkers gestimuleerd wordt. Tevreden medewerkers zijn belangrijk voor de sfeer binnen een bedrijf en ook voor hun prestaties.

Het geven van bedrijfstrainingen

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bedrijfstrainingen. Zoek naar één van onze bedrijfstrainingen die je het meeste aanspreekt, die het beste bij het bedrijf past en waar het bedrijf het meeste aan heeft. Houd er ook rekening mee dat sommige trainingen meerdere dagen duren en niet al binnen een dag zijn afgerond. Er worden volop trainingen gegeven. Hierbij moet je denken aan vaardigheidstrainingen, teamtrainingen en management development. Er werken diverse trainers binnen dit bedrijf die elk hun eigen specialisme hebben. Andere soorten trainen kunnen zijn: beyond coaching (gericht op het vergroten van het zelfbewustzijn van de medewerkers en het management), integriteit, verantwoordelijkheid en communicatie (het leren benutten van alle kwaliteiten van de medewerkers) en individuele coaching en teamcoaching (helpen met het bereiken van doelen).

Waar vinden bedrijfstrainingen plaats?

Bedrijfstrainingen worden door het hele land gegeven, maar kunnen ook op de werkvloer zelf gegeven worden. In sommige gevallen is een bedrijfstraining op de werkvloer prettiger, omdat dat de vertrouwde plek van de werknemers is en de nieuw geleerde dingen direct op de werkvloer uitgevoerd kunnen worden. Soms is het juist ook goed om in een andere omgeving te zijn waar iedereen zich net even anders voelt dan op de werkvloer en zo het idee heeft echt een nieuwe start te maken. Mensen kunnen soms heel anders overkomen in een andere, niet-vertrouwde omgeving.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij horen graag wat je zelf voor ogen hebt en waarvoor je ons bedrijf zou willen inhuren. Ook lichten we graag onze werkwijze en de diverse bedrijfstrainingen toe, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor tarieven kun je ook altijd contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen. Vervolgens nemen we contact met je op. Het stellen van vragen kan natuurlijk ook altijd via het contactformulier op onze website.

 

 

.